sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Tervetuloa Pätkis

24.5 oli se päivä jolloin haettiin oma pieni&ruskea kotiin♡

Miten sitten juuri Pätkis tuli meille? Ei se ollut se pentu, johon ihastuin kun käytiin pentuja katsomassa, eikä se ollut pieni ja musta kuten toivoin;) Mutta se oli pari päivää pentujen syntymän jälkeen, se nimi jonka kirjoitin kalenteriin kun sovittiin pentujen katsomispäiviä eli alusta asti mulla luki kaikkialla Pätkis.

En sitten viitsinyt edes nimeä vaihtaa kun kerran "tähtiin oli kirjoitettu" että Pätkis se on!!!

No, nyt opetellaan elämään ruskean koiran kanssa)

Pätkis matkalla kotiin


Yhteistä taivalta meillä on nyt takana kokonaiset vajaa 2 vrk ja mitäs meille kuuluu?

Ensimmäinen ilta oli aika kaaoottinen, pentu huusi kuin henkensä edestä heti kun hävitti ihmisen näkyvistään, joten me yritettiin sitten olla vuorotellen näkyvillä kun olihan se nyt iso muutos pienen elämässä♡

Toisena päivänä tilanne normalisoitui, enää huusi kun "aidattiin" yksin. Tätäkin on nyt harjoiteltu ja alkaa sujumaan koko ajan paremmin. Yksissä treeneissä naksuttelin vielä erikseen mökkiin menoa, olkoonkin että tässä on vaarana saada taas yksi mökkihöperö taloon;)

Muuten hän tykkää olla näkymättömissä, harjoittelee ilmeisesti maalimiehen uraa hakuun, niin hienosti sulautuu maailmaan, että useamman kerran olen jo joutunut pentuani etsimään)


Isoista koirista Toto on kivoin, hän otti pennun heti hyvin vastaan. Twist ja Just on lähinnä shokissa moisesta vääränvärisestä;)

Treenattukin ollaan, tietty;)

Ihan ekoissa treeneissä tehtiin vähän pyörimisiä, joku pomppukin tuli palkattua, istumista, jota ei osaa;) Ja omaa nimeä!! Vaikka hän oli synnyinkodissa jo Pätkis, häntä kutsuttiin pentupennuksi kuten muitakin, niin yritän nyt ruuan avulla kertoa hänelle, hänen olevan Pätkis eikä pentupentu;)

Ollaan kokeiltu myös kupille "juoksua", tästä ei tajua mitään!;)

Toisissa treeneissä sitä "mökkiä" sisällä ja ulkona nimeä taas ja loppuruoka otettiin " lenkille" mukaan kun käytiin ihmettelemässä a) valjaita b) pyörätietä c) autoja

Leikkitreenejä on takana kahdet, lähinnä harjoiteltu lelun palauttamista. Tulee niin nopsaan kun pyydän, että helposti lelu jää matkasta. Käpy sentään palautuu ulkona jo suht kivasti. Taistelee hyvin ja lähtee inan viiveellä heitetyn perään, tää on joko epäilemääni autismia tai ennakko varoitus mulle silmän käytöstä ( hui )

Ja paimentaa pysäyttämällä, on saanut jo koko perheen kertaalleen stoppaamaan😉

Treenien lisäksi Pätkis harrastaa innokkaasti puutarhan hoitoa!;)

Tässä hortonoomi tutustuu perunaan
Yöt P nukkuu hyvin pentu-aitauksessa makkarissa. Ekana yönä oli tehnyt pienet pisut hänelle rakennettuun saniteetti-tilaan, kaikki muut tarpeet on tehnyt ulos. Me ei olla otettu vielä edes mattoja pois lattialta. Otetaan vasta sitten matto kerrallaan jos vahinkoja sattuu.

Virallinen nimi on Tending Hero ja painoa sankarilla on 4.4 kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti