sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Paluu normaaliin

Tänä viikonloppuna palattiin normaaliin tai uuteen normaaliin siltä osin, että totaalitauolla olleet koulutukseni starttasivat taas pienin sovelluksin ja turvallisuus edellä👍

Pätkis näki siis ekaa kertaa kavereitaan 2 kuukauteen kun pentujen tavoiteryhmä starttasi tauon jälkeen tänään!!

Vähän jänskätti miten se suhtautuu häiriöön omalla kentällä joka kuitenkin sen🤔 Mutta Äppi yllätti ja suhtautui häiriöön kuten muuallakin eli hienosti!!

Hyvät treenitkin saatiin aikaiseksi vaikka sää vähän yllätti..

..juuri kun aloitettiin, alkoi satamaan rakeita ja maa meni valkoiseksi. Samaan syssyyn alkoi ukkostaa😞

No, vähän kekseliäisyyttä ja tehtiin eka treeni teltan suojassa! Treeninä oli hypyn tarjoaminen paluussa ja hypyn ohitus menossa, otettiin myös sivuetäisyyttä eli saatiin kivasti alulle tulevaisuuden taitoja👍

Samassa tuli nähtyä ettei Pätkis välitä ukkosesta mitään♡

Sitten alkoikin paistaa aurinko ja siirryttiin "ulos", ja tehtiin paikallaan olot.

Toisena oli kierto, tässä treenattiin kumpaankin suhtaan kiertoa kropan ja taitojen vuoksi, tässä Äppi vaan näytti treenin toisille.

Muutamankin poissaolon vuoksi meille jäi vielä aikaa häiriötreeneille👍

Ekana tehtiin paikallaan istumista niin että rivistä aina yksi teki luoksetuloa ja kerran vielä ohijuoksuna. Pätkis pysyi hienosti vain kerran kirkas "tännekäsky" sai sen nytkähtämään.

Loppuun tehtiin vielä häiriötä niin että kaikki olivat samaan aikaan kentällä, tästäkin Äppi selvisi hienosti ja teki omaa juttuaan välittämättä muista!!

Kivaa oli palata uuteen normaaliin♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti